Read and Click at Your Own Risk. The author/publisher of this blog, by all mean, is not responsible for any direct or indirect negative outcome experienced directly or indirectly by the reader/visitor of this blog resulting from reading its content or using the link or implementing any suggestions made or impliedly made by the author/publisher of this blog or other author or commentator of this blog.

Kamis, 23 Agustus 2007

Fwd:Hati-hati: Taxi (termasuk BLUE BIRD juga)

Dari Hukum Online (Yahoo Group)

-----Original Message-----

Fyi
Emang kita kudu extra hati2 naek taksi kl sendirian. But gw aga kurang setuju sama kalimat "Blue Bird emang udah paling bener" . karena... ini PENGALAMAN PRIBADI gw sndr..
Gw HAMPIR  DIPERKOSA sama sopir taksi BLUE BIRD..
 
Sampe sekarang gw masih inget no pintunya DR 2316. Nama Sopirnya SUHADI.  Terjadi di SIANG BOLONG jam 12 (lunch time) dalam perjalanan gw dari kantor gw di Kuningan ke Rawamangun (mo jenguk temen gw yg lg di opname di RS Persahabatan). Gw dibawa kabur sampe Pulogadung sambil badan gw diraba2, gw berontak malah makin kenceng dipegangnya.. n YUP.. PINTU GW (duduk di belakang) GA BISA DIBUKA...
 
Ya ampun..kalo inget kejadian itu gw jadi jijik!
N udah ada kejadian spt itu.  Pihak Blue Bird pun terkesan menutup2i bahkan gw diintimidasi untuk tidak lapor kemana2 soal masalah ini.
Mereka nyogok gw pake VOUCHER taxi, yg ga ada apa2 nilainya dengan HARGA DIRI gw.
 
After gw menolak voucher itu, pihak Blue Bird cuma menanggapi dengan mengirimkan "Surat Permohonan Maaf" yg sampe detik ini masih gw simpen di rumah gw. Sebagai bukti seandainya someday gw or ada temen gw yg ngalamin kejadian kaya gw but BLUE BIRD nya lagi2 menghindar or nutup2in..
 
Thanks ... have a great day!!
 
Diana
Executive Assistant to CEO South East Asia
PT. FAIRFIELD INDONESIA

4 komentar:

Bunda Henny mengatakan...

sebenernya udah lama denger dari para supir taksi. Mereka kebanyakan mantan bluebird juga. Katanya, kalau ada perampokan atau apa, korban memang diperlakukan seperti yang diceritakan ini...

- Intimidasi untuk tidak lapor kemana-mana
- Membelokkanb arah cerita dan menyatakan bahwa taksi itu bukan bluebird melainkan taksi biru yang lain.
- Korban diberi voucher atau uang tunai, bahkan katanya ada yang mencapai 40 jutaan segala.

Tapi itus emua cuman cerita para supir taksi, kebenarannya baru saya tahu sekarang. Ternyata emang bener ada ya...

Anonim mengatakan...

Hi !.
might , perhaps very interested to know how one can manage to receive high yields .
There is no initial capital needed You may begin to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
The company incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with offices everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become a happy investor?
That`s your chance That`s what you really need!

I`m happy and lucky, I started to take up income with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to select a correct partner who uses your savings in a right way - that`s the AimTrust!.
I take now up to 2G every day, and my first investment was 500 dollars only!
It`s easy to start , just click this link http://ehawipew.kogaryu.com/jupyru.html
and lucky you`re! Let`s take this option together to feel the smell of real money

Anonim mengatakan...

Good day, sun shines!
There have were times of troubles when I didn't know about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright pessimistic person.
I have never imagined that there weren't any need in big starting capital.
Nowadays, I'm happy and lucky , I begin take up real money.
It gets down to select a proper companion who uses your money in a right way - that is incorporate it in real business, and shares the profit with me.

You may ask, if there are such firms? I'm obliged to tell the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

Dwimar mengatakan...

???
@#%"?!